Tine Leten

Ik ben Tine, 29 jaar. In het dagelijkse leven werk ik als maatschappelijk assistent binnen het mobiele B team van Reling. Dit is psychiatrische thuiszorg. Ik begeleid er mensen met een psychiatrische problematiek in het dagelijkse leven.
Ik heb er ook een aantal opleidingen gevolgd zoals het herstelgericht werken en het systematisch rehabilitatiegericht handelen.

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met sporten en dansen.

Begin 2018 ben ik begonnen aan de opleiding tot life coach. Vanuit mijn opleiding maatschappelijk assistent en mijn ervaringen in mijn dagdagelijkse job heb ik al heel wat achtergrond om te werken met mensen. De opleiding tot life coach heeft mij geholpen om nog meer de rol van coach te kunnen aannemen.

Mijn doel is om mensen te helpen die ergens op vastlopen in hun leven. Ik wil mensen zelf hun weg laten terug vinden door hen te ondersteunen, zelf te laten nadenken, hun visie wat te verbreden.

Ik werk vooral met volwassenen die met algemene of specifieke levensvragen worstelen. Samen kunnen we kijken naar wat de wensen en doelen zijn, hoe we daar naartoe kunnen werken en waar ik hen het beste in kan ondersteunen.

Heb je ergens vragen over of zit je ergens mee, aarzel dan niet om me aan te spreken zodat we samen het probleem kunnen aanpakken.

Samen met mijn zus ben ik begonnen aan dit avontuur en hoop ik vele mensen te kunnen helpen om het doel te bereiken dat ze voor ogen hebben.